Forum index CCIE.pl
site 4 CCIE wannabies

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum

Previous topic «» Next topic
CCNP, CCNA, NS - dofnansowane z UE Krakow
Author Message
asp
wannabe

Posted: 4 February 2010, 10:58   Re: CCNP, CCNA, NS - dofnansowane z UE Krakow

adt wrote:
asp wrote:
A nie moglibyście dostac takich dotacji na zorganizowanie szkolenia z poziomu wyzej ? :)
---
pozdr

W sensie CCIE?:)

YES :D

horac
wannabe
CCNP, CCSP(1/4),CCAI

Posted: 4 February 2010, 23:14   

z tymi projektami dofinansowanymi to trzeba uwazac, ludzie niektorzy przez to przechodzili i z bolem o tym wspominaja, szczegolnie zapiski typu ze jak ktos ma 3 nieobecnosci to musi zwrocic koszt calego kursu + vat i tym podobne absurdalne klauzule <- bydgoski projekt UE jesli chodzi o Akademie.

p.s Podalem przyklad o ktorym wiem, projekty UE moga byc rozne, takze autor watku niech nie odbierze tego w sposob taki ze cos zarzucam mu. Nie znam dokladnie projektu z Krakowa dlatego tez nie oceniam go.

kecif
wannabe

Posted: 5 February 2010, 07:48   

Panie Andrzeju, ja znam parę osób które by się zaraz zapisały ale problem to dostać wolne od szefa podczas dnia roboczego.
Natomiast jeżeli ktoś chce się uczyć i nie poświęcać swojego prywatnego czasu (czytaj weekendy czy wieczory) to wg mnie zwykła pier..., tj maruda której nikt, nawet darmowy kurs nie dogodzi :-)

adt
wannabe

Posted: 14 February 2010, 06:56   

horac wrote:
z tymi projektami dofinansowanymi to trzeba uwazac, ludzie niektorzy przez to przechodzili i z bolem o tym wspominaja, szczegolnie zapiski typu ze jak ktos ma 3 nieobecnosci to musi zwrocic koszt calego kursu + vat i tym podobne absurdalne klauzule <- bydgoski projekt UE jesli chodzi o Akademie.

p.s Podalem przyklad o ktorym wiem, projekty UE moga byc rozne, takze autor watku niech nie odbierze tego w sposob taki ze cos zarzucam mu. Nie znam dokladnie projektu z Krakowa dlatego tez nie oceniam go.

Ja myśle, że trzeba uważać jaką umowę się podpisuje :) Bo w regulaminie na pewno pisało, że nie można sobie jaj robić i na zajęcia należy chodzić. Ja wiem, że jest za darmo albo taniej ale traktowałbym to jako przywilej, a nie zakładał, że jak za darmo to przyjdę kiedy mi się podoba. Jeśli powstrzymuje Cię od chodzenia zdarzenie losowe to jest okej ale jeśli nie chcesz bo pracodawca po tygodniu stwierdza, że mu nie pasuje bo jest coś ważnego to prawda jest taka, że zająłeś miejsce innej osobie, która mogłaby z tego skorzystać, a to w końcu pomoc publiczna jest, pośrednio z naszych pieniędzy. Tak mamy w CCNP - ilość miejsc 10, chętnych 16. O zakwalifikowaniu decyduje kolejność zgłoszeń i jak ktoś po dwóch spotkaniach stwierdzi, że nie ma czasu to odbiera możliwość innym, którzy mają inne priorytety.

adt
wannabe

Posted: 14 February 2010, 06:58   Re: CCNP, CCNA, NS - dofnansowane z UE Krakow

asp wrote:
adt wrote:
asp wrote:
A nie moglibyście dostac takich dotacji na zorganizowanie szkolenia z poziomu wyzej ? :)
---
pozdr

W sensie CCIE?:)

YES :D

To nawet z dofinansowaniem musiałoby trochę kosztować. Okej pytanie przewrotne, bo będziemy taki wniosek pisać. Ile osób jest chętnych na kurs do CCIE R&S dofinansowany? W jakich godzinach? Odpowiedź proszę na priv'a.

adt
wannabe

Posted: 14 February 2010, 07:00   

kecif wrote:
Panie Andrzeju, ja znam parę osób które by się zaraz zapisały ale problem to dostać wolne od szefa podczas dnia roboczego.
Natomiast jeżeli ktoś chce się uczyć i nie poświęcać swojego prywatnego czasu (czytaj weekendy czy wieczory) to wg mnie zwykła pier..., tj maruda której nikt, nawet darmowy kurs nie dogodzi :-)

Jeśli tylko znajdzie sie grupa z Krakowa (10 osób), która chciałaby mieć zajęcia w weekend z CCNP to proszę o informację. My chętnie, bo prowadzenie zajęć CCNA wyzwaniem nie jest i odczuwamy wyraźny głód ciekawszych tematów;-)
Pozostałe tematy na priv dogadamy.

asp
wannabe

Posted: 15 February 2010, 11:34   Re: CCNP, CCNA, NS - dofnansowane z UE Krakow

adt wrote:
Okej pytanie przewrotne, bo będziemy taki wniosek pisać. Ile osób jest chętnych na kurs do CCIE R&S dofinansowany? W jakich godzinach? Odpowiedź proszę na priv'a.

priv message sent.
A byłyby jakies perspektywy zeby zrobic podobne szkolenie do laba SP w Krakowie ?
---
pozdr

LukaszM
wannabe

Posted: 15 February 2010, 11:40   

A czy nie wystarczy na początek sam R/S :D wydaje mi się, że to i tak byłby wyczyn na skalę kraju.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: