reset switch/router do ustawien fabrycznych

Pytania dt. certyfikacji CCNA i CCDA

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Kyniu
wannabe
wannabe
Posty: 3440
Rejestracja: 04 lis 2006, 16:23
Kontakt:

Re: reset switch/router do ustawien fabrycznych

#16

#16 Post autor: Kyniu » 16 lip 2018, 19:29

http://bfy.tw/J3ra A mówiłem, że leń.
Always start with why do you need this?, not how will we do it?.
CCNA: R&S, Security, Wireless, Collaboration. MCSE: Cloud Platform and Infrastructure, Server Infrastructure.

kpc21
member
member
Posty: 20
Rejestracja: 12 maja 2018, 19:01

Re: reset switch/router do ustawien fabrycznych

#17

#17 Post autor: kpc21 » 16 lip 2018, 20:45

Albo po prostu znak zapytania w konsoli...

Danielk
member
member
Posty: 15
Rejestracja: 12 lut 2017, 10:09

Re: reset switch/router do ustawien fabrycznych

#18

#18 Post autor: Danielk » 16 lip 2018, 21:46

Może powinienem zapytać inaczej- z której komendy korzystacie przy kasowaniu pojedynczego pliku?
Ja wpisywałem dla przykładu usunięcia vlan.dat
Switch# delete flash:vlan.dat

Awatar użytkownika
Wojtachinho
wannabe
wannabe
Posty: 1669
Rejestracja: 31 paź 2008, 16:05
Lokalizacja: UK
Kontakt:

Re: reset switch/router do ustawien fabrycznych

#19

#19 Post autor: Wojtachinho » 17 lip 2018, 17:15

delete sciezka ?
.ılı..ılı.

http://www.linkedin.com/in/pwojtachnio
Potrzebujesz projektu na studia z zakresu Cisco Packet Tracer & GNS ? Just give me call :)

Do you have questions about CCIE.pl board ?
Just mail me :) patryk@ccie.pl

ODPOWIEDZ