Juniper Polska

JunOS / Juniper / Netscreen

Moderatorzy: mikrobi, garfield, gangrena, Seba, aron

Wiadomość
Autor
martino76
CCIE
CCIE
Posty: 860
Rejestracja: 17 gru 2010, 15:23
Lokalizacja: Barczewo

Juniper Polska

#1

#1 Post autor: martino76 »

Hey czy jest w Polsce przedstawicielstwo Juniper?


Pozdro,

Awatar użytkownika
toczyskik
wannabe
wannabe
Posty: 301
Rejestracja: 09 maja 2006, 14:28
Lokalizacja: Warszawa

Re: Juniper Polska

#2

#2 Post autor: toczyskik »

Hej,

Jako firma to powinni istnieć, przynajmniej ostatnio istnieli :), ale oni to raczej wszystko przed integratorów załatwiają typu Infradata, Clico, itp. Jeżeli masz na myśli oddział w stylu Cisco Polska to takiego w Polsce raczej nie ma albo ja na niego nigdy nie trafiłem przez tyle lat. Zawsze jak coś więcej trzeba było, to szło to przez Holandię.
Pozdrawiam
Krzysiek Te.

martino76
CCIE
CCIE
Posty: 860
Rejestracja: 17 gru 2010, 15:23
Lokalizacja: Barczewo

Re: Juniper Polska

#3

#3 Post autor: martino76 »

Dzieki juz poszlo przez DE

saiqard
wannabe
wannabe
Posty: 370
Rejestracja: 09 lip 2012, 22:10
Lokalizacja: Wałbrzych/Wrocław

Re: Juniper Polska

#4

#4 Post autor: saiqard »

Oczywiście że jest :)

Awatar użytkownika
nowyk123
wannabe
wannabe
Posty: 113
Rejestracja: 05 mar 2017, 21:46

Re: Juniper Polska

#5

#5 Post autor: nowyk123 »

Nie słyszałem o taki...może jest i ktoś by wiedział:)

lbromirs
CCIE
CCIE
Posty: 4094
Rejestracja: 30 lis 2006, 08:44

Re: Juniper Polska

#6

#6 Post autor: lbromirs »


tasior
Server Admin
Posty: 157
Rejestracja: 19 sie 2013, 14:44

Re: Juniper Polska

#7

#7 Post autor: tasior »

Jest normalny oddzial i ma swoich pracownikow. Jednak kontraktow zwykle nie realizuja bezposrednio, tylko przez partnerow.

saiqard
wannabe
wannabe
Posty: 370
Rejestracja: 09 lip 2012, 22:10
Lokalizacja: Wałbrzych/Wrocław

Re: Juniper Polska

#8

#8 Post autor: saiqard »

Jak chcesz, moge Ci na prv dać namiar na firmę przez którą realizują wieksze projekty. albo namiar na ludzi którzy tam pracują.

jjakubb
rookie
rookie
Posty: 12
Rejestracja: 28 lip 2008, 15:54
Lokalizacja: Okolice Szczecina

Re: Juniper Polska

#9

#9 Post autor: jjakubb »

Ja zacząłem kontakt przez Clico, ale teraz mam już kontakty z kolegami krajowymi piszącymi z domeny Juniper.net. Na LinkedIn można ich znaleźć.

ODPOWIEDZ