jest vMX i przyszedł vQFX

JunOS / Juniper / Netscreen

Moderatorzy: mikrobi, garfield, gangrena, Seba, aron

Wiadomość
Autor
michaliwanczuk
wannabe
wannabe
Posty: 187
Rejestracja: 17 kwie 2010, 21:48
Kontakt:

jest vMX i przyszedł vQFX

#1

#1 Post autor: michaliwanczuk »

Na blogu pokazałem jak uruchomić vQFX w labie wykorzystując Vmware Workstation
http://www.safekom.pl/blog/juniper/home ... rkstation/
Michał

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4932
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

Re: jest vMX i przyszedł vQFX

#2

#2 Post autor: peper »

Dzięki za opis. Wypromowany dodatkowo na fejsbookowym profilu ccie.pl :)
Szkoła DevNet: https://szkoladevnet.pl


Facebook: https://www.facebook.com/Piotr.Wojciechowski.CCIE
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/peper
Twitter: https://www.twitter.com/PiotrW_CCIE

"Zapomniałem że od kilku lat wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
w stu tysiącach jednakowych miast giną jak psy"

michaliwanczuk
wannabe
wannabe
Posty: 187
Rejestracja: 17 kwie 2010, 21:48
Kontakt:

Re: jest vMX i przyszedł vQFX

#3

#3 Post autor: michaliwanczuk »

dzięki za promocje na FB
Michał

Awatar użytkownika
dud|i
wannabe
wannabe
Posty: 308
Rejestracja: 29 sty 2010, 23:51

Re: jest vMX i przyszedł vQFX

#4

#4 Post autor: dud|i »

dzięki, wypróbuję
listen, think, solve ..

Awatar użytkownika
BK201
member
member
Posty: 20
Rejestracja: 09 gru 2016, 12:05

Re: jest vMX i przyszedł vQFX

#5

#5 Post autor: BK201 »

Super, oby więcej takich postów! :)

p1rat
rookie
rookie
Posty: 10
Rejestracja: 24 lut 2015, 18:26

Re: jest vMX i przyszedł vQFX

#6

#6 Post autor: p1rat »

Piknie, będziemy teścić ;-)
Juniper JNCIA / JNCIS-SEC

tcharewicz
fresh
fresh
Posty: 2
Rejestracja: 29 gru 2016, 09:38

Re: jest vMX i przyszedł vQFX

#7

#7 Post autor: tcharewicz »

michaliwanczuk pisze:Na blogu pokazałem jak uruchomić vQFX w labie wykorzystując Vmware Workstation
http://www.safekom.pl/blog/juniper/home ... rkstation/
Na githubie jest tez konfiguracja do vagranta aby postawic topologie.

https://github.com/Juniper/vqfx10k-vagrant

ODPOWIEDZ