Cisco otwiera centrum wsparcia w Krakowie

Swobodne rozmowy na nie-sieciowe tematy

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Matt
member
member
Posty: 43
Rejestracja: 26 paź 2010, 17:50
Lokalizacja: Warszawa

Cisco otwiera centrum wsparcia w Krakowie

#1

#1 Post autor: Matt » 19 paź 2011, 20:03


E57
member
member
Posty: 41
Rejestracja: 16 lis 2009, 12:30
Lokalizacja: Kraków

#2

#2 Post autor: E57 » 19 paź 2011, 22:29

ciekawe, wiadomo już coś na temat rekrutacji ?

Awatar użytkownika
weis
wannabe
wannabe
Posty: 1450
Rejestracja: 28 cze 2007, 11:15

#3

#3 Post autor: weis » 19 paź 2011, 23:12

Tutaj Cos jest.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 12:11 przez weis, łącznie zmieniany 1 raz.
Fire, aim, ready!

E57
member
member
Posty: 41
Rejestracja: 16 lis 2009, 12:30
Lokalizacja: Kraków

#4

#4 Post autor: E57 » 19 paź 2011, 23:46

Faktycznie, dzięki za linka :wink:

Cisco_staffing
rookie
rookie
Posty: 11
Rejestracja: 11 paź 2011, 13:32

Cisco otwiera Centrum wsparcia w Krakowie

#5

#5 Post autor: Cisco_staffing » 20 paź 2011, 10:31

Witam serdecznie. Potwierdzam, Cisco Systems otwiera nowe centrum wsparcia w Krakowie. Bedziemy poszukiwac inzynierów sieciowych, expertów technicznych i menadzerów w dziedzinach: routing/switching, voice i security. Wiecej szczególow jak i dane kontaktowe wkrótce.
Cisco recruitment team

s2nt0
wannabe
wannabe
Posty: 129
Rejestracja: 10 mar 2011, 23:58
Lokalizacja: London

#6

#6 Post autor: s2nt0 » 20 paź 2011, 11:54

Super wiadomość !
Szansa dla ludzi ze śląska, aby ich kariera wystrzeliła jak z procy :)

Ciekawe czy CCNP wystarczy, aby się załapać;
why we doing this ? because LAB told us to..

Awatar użytkownika
weis
wannabe
wannabe
Posty: 1450
Rejestracja: 28 cze 2007, 11:15

#7

#7 Post autor: weis » 20 paź 2011, 12:12

W ogłoszeniu jest napisane:
Good technical foundation in networking (CCNA equivalent level or above) is required
więc jak będzie CCNP i głowie będzie to dobrze poukładane to szansa według mnie jest.
Fire, aim, ready!

s2nt0
wannabe
wannabe
Posty: 129
Rejestracja: 10 mar 2011, 23:58
Lokalizacja: London

#8

#8 Post autor: s2nt0 » 20 paź 2011, 12:15

Wiem wiem;
Mi chodziło raczej w kontekście braku punktu 1 :)

czas pokaże;
why we doing this ? because LAB told us to..

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4918
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

#9

#9 Post autor: peper » 20 paź 2011, 13:23

To to będzie TAC czy co? Do TAC z CCNA? o.O
Szkoła DevNet: https://szkoladevnet.pl


Facebook: https://www.facebook.com/Piotr.Wojciechowski.CCIE
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/peper
Twitter: https://www.twitter.com/PiotrW_CCIE

"Zapomniałem że od kilku lat wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
w stu tysiącach jednakowych miast giną jak psy"

Awatar użytkownika
weis
wannabe
wannabe
Posty: 1450
Rejestracja: 28 cze 2007, 11:15

#10

#10 Post autor: weis » 20 paź 2011, 13:37

W ogłoszeniu piszą o kilku miesiącach szkolenia. To chyba wystarczy na pierwszą linię wsparcia?
Fire, aim, ready!

Awatar użytkownika
eprom
wannabe
wannabe
Posty: 414
Rejestracja: 17 lis 2003, 11:18
Lokalizacja: Krakow
Kontakt:

#11

#11 Post autor: eprom » 20 paź 2011, 14:02

Szkoda ze dopiero teraz, przyda sie w koncu jakas mala oaza na tej sieciowej pustyni jaka jest Krakow, dla Cisco to strzal w dziesiatke, gwarantowane ciagle dostawy 'fresh meat' z okolicznych uczelni technicznych.
--

mag
wannabe
wannabe
Posty: 119
Rejestracja: 23 sty 2006, 15:30

#12

#12 Post autor: mag » 21 paź 2011, 10:55

Kraków nie jest sieciową pustynią, dojezdzam tu do pracy ze śląska i co 3 miechy jest jakas nowa oferta, bedzie wiecej bo Kraków sie ostro promuje jako miejsce do shared service center.
eprom pisze:Szkoda ze dopiero teraz, przyda sie w koncu jakas mala oaza na tej sieciowej pustyni jaka jest Krakow, dla Cisco to strzal w dziesiatke, gwarantowane ciagle dostawy 'fresh meat' z okolicznych uczelni technicznych.

lapluk
wannabe
wannabe
Posty: 75
Rejestracja: 29 lip 2006, 12:36
Lokalizacja: Wroclaw

#13

#13 Post autor: lapluk » 21 paź 2011, 11:10

ja tylko powiem szkoda ze nie wroclaw tutaj dopiero jest pustynia:)


gratulacje dla krakowian

Awatar użytkownika
eprom
wannabe
wannabe
Posty: 414
Rejestracja: 17 lis 2003, 11:18
Lokalizacja: Krakow
Kontakt:

#14

#14 Post autor: eprom » 21 paź 2011, 14:03

mag pisze:Kraków nie jest sieciową pustynią, dojezdzam tu do pracy ze śląska i co 3 miechy jest jakas nowa oferta, bedzie wiecej bo Kraków sie ostro promuje jako miejsce do shared service center.
no w sumie masz racje, zapomnialem o tym ze sa 3 firmy, w ktorych pracuja po 4 osoby od sieci :)
--

asp
wannabe
wannabe
Posty: 719
Rejestracja: 02 lip 2006, 07:52
Lokalizacja: Krakow

#15

#15 Post autor: asp » 22 paź 2011, 21:47

eprom pisze:no w sumie masz racje, zapomnialem o tym ze sa 3 firmy, w ktorych pracuja po 4 osoby od sieci :)
Są też na lokalnym rynku pracy firmy typu integrator :)

ODPOWIEDZ