ccie.pl - problem z wysyłaniem linka aktywacyjnego?

Swobodne rozmowy na nie-sieciowe tematy

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
stefanx
wannabe
wannabe
Posty: 310
Rejestracja: 24 mar 2005, 16:08
Lokalizacja: Zurych

ccie.pl - problem z wysyłaniem linka aktywacyjnego?

#1

#1 Post autor: stefanx » 27 mar 2017, 08:19

Hej!

To whom it may concern ;)

Kilka dni temu chciałem sobie zmienić email w profilu, po zmianie wylogowało mnie z informacja ze link aktywacyjny został wysłany na nowy podany email ( *protonmail.ch w moim przypadku). Niestety link nigdy nie doszedł nawet w przypadku ponownego wysłania linku. Reset hasła nie działał jako ze konto zostało zdezaktywowane. Dopiero prośba kolegi Seba pomogła (dzięki wielkie Seba!).

Czy jest jakiś globalny problem z wysyłaniem linków aktywacyjnych czy tylko przy zmianie mejla / wysyłaniem do Protonmail ?

Pozdrawiam
JS
Expect unexpected...

tasiorus
Server Admin
Posty: 150
Rejestracja: 19 sie 2013, 14:44

Re: ccie.pl - problem z wysyłaniem linka aktywacyjnego?

#2

#2 Post autor: tasiorus » 27 mar 2017, 09:43

Znalazlem zwrotki z mail.protonmail.ch. Problem zostal usuniety - powinno juz dzialac.

stefanx
wannabe
wannabe
Posty: 310
Rejestracja: 24 mar 2005, 16:08
Lokalizacja: Zurych

Re: ccie.pl - problem z wysyłaniem linka aktywacyjnego?

#3

#3 Post autor: stefanx » 27 mar 2017, 11:24

Przetestowane i wszystko już działa. Dzięki wielkie!
Expect unexpected...

mihu
wannabe
wannabe
Posty: 745
Rejestracja: 10 kwie 2006, 10:37
Lokalizacja: Kraina Deszczowcow

Re: ccie.pl - problem z wysyłaniem linka aktywacyjnego?

#4

#4 Post autor: mihu » 27 mar 2017, 19:43

ja tez w końcu po 2 latach dostałem jakie mejle ;). czyli problem nie był u mnie Obrazek
ML
-------------------------------------------------------------------------------------
"Minds are like parachutes, they work best when they are open"

tasiorus
Server Admin
Posty: 150
Rejestracja: 19 sie 2013, 14:44

Re: ccie.pl - problem z wysyłaniem linka aktywacyjnego?

#5

#5 Post autor: tasiorus » 27 mar 2017, 21:07

mihu pisze:ja tez w końcu po 2 latach dostałem jakie mejle ;). czyli problem nie był u mnie Obrazek
Proponuje takie rzeczy po prostu zglaszac, bo nie jestesmy w stanie przygladnac sie kazdej zwrotce indywidualnie (wiekszosc z nich to nieaktywne maile uzytkownikow, albo nadgorliwe filtry antyspamowe). Jak bedziemy mieli konkretne zgloszenie to zareagujemy.

mihu
wannabe
wannabe
Posty: 745
Rejestracja: 10 kwie 2006, 10:37
Lokalizacja: Kraina Deszczowcow

Re: ccie.pl - problem z wysyłaniem linka aktywacyjnego?

#6

#6 Post autor: mihu » 27 mar 2017, 21:17

tasiorus pisze:
mihu pisze:ja tez w końcu po 2 latach dostałem jakie mejle ;). czyli problem nie był u mnie Obrazek
Proponuje takie rzeczy po prostu zglaszac, bo nie jestesmy w stanie przygladnac sie kazdej zwrotce indywidualnie (wiekszosc z nich to nieaktywne maile uzytkownikow, albo nadgorliwe filtry antyspamowe). Jak bedziemy mieli konkretne zgloszenie to zareagujemy.

zglaszalem pare razy. ostatni raz rozmawiałem z Peperem w lipcu 2015, ale się poddałem bo aż tak bardzo mi to nie przeszkadzało a poza tym dostałem wiadomość "Tylko Tobie nie działa" :D
ML
-------------------------------------------------------------------------------------
"Minds are like parachutes, they work best when they are open"

tasiorus
Server Admin
Posty: 150
Rejestracja: 19 sie 2013, 14:44

Re: ccie.pl - problem z wysyłaniem linka aktywacyjnego?

#7

#7 Post autor: tasiorus » 27 mar 2017, 21:26

Stare dzieje :P
Jak ktos ma jeszcze takie lub podobne problemy z forum, to prosze o kontakt.

ODPOWIEDZ