Build Your Own Data Center :o)

Swobodne rozmowy na nie-sieciowe tematy

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ciku
wannabe
wannabe
Posty: 910
Rejestracja: 09 paź 2005, 21:15
Lokalizacja: Nowy Sącz/Kraków

Build Your Own Data Center :o)

#1

#1 Post autor: ciku » 13 lis 2008, 11:40

Witam,
poki co w obecnej wersji gry nie bawimy sie switchami, routerami itd,itp tylko serwerkami, ale moze komus sie spodoba :)

Milej zabawy :wink:

http://www.rcac.purdue.edu/rackanode/

Pozdrawiam,
ciku
################
Nie chce Kasi ani Rity ;o)
lecz chetnie zapoznam
sie z S E C U R I T Y
################

mst
member
member
Posty: 46
Rejestracja: 19 lip 2008, 13:50

#2

#2 Post autor: mst » 13 lis 2008, 13:43

ktoś wrzucił już linka ; - )

o tutaj ; )
CCNA

Awatar użytkownika
ciku
wannabe
wannabe
Posty: 910
Rejestracja: 09 paź 2005, 21:15
Lokalizacja: Nowy Sącz/Kraków

#3

#3 Post autor: ciku » 13 lis 2008, 15:10

mst pisze:ktoś wrzucił już linka ; - )

o tutaj ; )
True :!:
Jedyne co, to ciezko go znalezc posrod n postow w Usmiechnij sie :wink: (ja go przeoczylem :oops: )
Nie mniej jednak, jesli peper albo marcins uznaja ze tego posta nie powinno tu byc, to nie widze problemu, zeby go usunac :P

Pozdrawiam.
################
Nie chce Kasi ani Rity ;o)
lecz chetnie zapoznam
sie z S E C U R I T Y
################

Awatar użytkownika
kollek
wannabe
wannabe
Posty: 287
Rejestracja: 08 sty 2008, 12:55
Lokalizacja: Wroclaw

#4

#4 Post autor: kollek » 15 lis 2008, 14:03

No i sie skonczylo granie, juz jest gierka niedostepna :/

Awatar użytkownika
shadow80
wannabe
wannabe
Posty: 214
Rejestracja: 05 cze 2007, 19:34
Lokalizacja: Pruszków

#5

#5 Post autor: shadow80 » 16 lis 2008, 10:11

kollek pisze:No i sie skonczylo granie, juz jest gierka niedostepna :/
SOA #1 - u mnie działa.
shadow

ODPOWIEDZ