CCIE.pl

site 4 CCIE wannabies
Dzisiaj jest 22 lis 2017, 17:18

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Post #1 : 12 sty 2016, 14:32 
Offline
wannabe
wannabe
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 kwie 2014, 18:36
Posty: 60
Lokalizacja: Trójmiasto
Cześć,

Czy laby do CCNP Switcha można przerobić w GNS3 ?

Nie chce kupować sprzętu.

Pozdrawiam.

_________________
CCNA R&S & JNCIA & JNCIS-ENT Certified Engineer


Na górę
 Tytuł:
Post #2 : 12 sty 2016, 20:05 
Offline
member
member

Rejestracja: 30 lip 2015, 17:45
Posty: 33
lepiej sie zaintersować bosonem ma tam wbudowane laby do ccnp.
Mozesz robić na gns ale bedziesz musial wgrac ios'a z routera i ustawic go jako switch i wylaczyc routing albo poprostu zostawic jako multilayer'a


Na górę
 Tytuł:
Post #3 : 13 sty 2016, 07:59 
Offline
wannabe
wannabe
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 cze 2008, 23:15
Posty: 420
Lokalizacja: Warsaw
VIRL?

_________________
It doesn't matter how many certs you've got... it's really all about the pure knowledge behind them...


Na górę
 Tytuł:
Post #4 : 27 lut 2016, 17:29 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 23 kwie 2011, 05:08
Posty: 65
Nie wszystko dziala ale duzo mozesz przelabowac vIOS

Private VLAN nie dziala - potrzebujesz 3750


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
This Website is not sponsored by, endorsed by or affiliated with Cisco Systems, Inc. Cisco, Cisco Systems, CCDA, CCNA, CCDP, CCNP, CCIE, CCSI, CCIP, the Cisco Systems logo and the CCIE logo are trademarks or registered trademarks of Cisco Systems, Inc. in the United States and certain other countries. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.



Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl