CCNP Switch - SIM Labs w GNS

Pytania dt. certyfikacji CCNP, CCDP, CCSP, CCIP oraz CCVP

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
AjTee
wannabe
wannabe
Posty: 59
Rejestracja: 20 kwie 2014, 18:36
Lokalizacja: Trójmiasto

CCNP Switch - SIM Labs w GNS

#1

#1 Post autor: AjTee » 12 sty 2016, 14:32

Cześć,

Czy laby do CCNP Switcha można przerobić w GNS3 ?

Nie chce kupować sprzętu.

Pozdrawiam.
CCNA R&S & JNCIA & JNCIS-ENT Certified Engineer

ryuuzakikira
member
member
Posty: 34
Rejestracja: 30 lip 2015, 17:45

#2

#2 Post autor: ryuuzakikira » 12 sty 2016, 20:05

lepiej sie zaintersować bosonem ma tam wbudowane laby do ccnp.
Mozesz robić na gns ale bedziesz musial wgrac ios'a z routera i ustawic go jako switch i wylaczyc routing albo poprostu zostawic jako multilayer'a

Awatar użytkownika
grze
wannabe
wannabe
Posty: 419
Rejestracja: 09 cze 2008, 23:15
Lokalizacja: Warsaw

#3

#3 Post autor: grze » 13 sty 2016, 07:59

VIRL?
It doesn't matter how many certs you've got... it's really all about the pure knowledge behind them...

badSector
wannabe
wannabe
Posty: 65
Rejestracja: 23 kwie 2011, 05:08

#4

#4 Post autor: badSector » 27 lut 2016, 17:29

Nie wszystko dziala ale duzo mozesz przelabowac vIOS

Private VLAN nie dziala - potrzebujesz 3750

ODPOWIEDZ