ASDM na ASAv VIRL

VIRL, Dynamips, Boson NetSim, Packet Tracert, Olive, UNL, EVE-NG

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
minimalist300
wannabe
wannabe
Posty: 324
Rejestracja: 04 sie 2012, 22:52
Lokalizacja: Manchester/UK

ASDM na ASAv VIRL

#1

#1 Post autor: minimalist300 » 11 lip 2017, 16:49

Hej,
czy ktos by mogl pomoc i napisac na skonfigurowac ASAv i VIRL'a aby moc uzyc ASDM? Probowalem rozwiazan z chmura do FLAT ale cos mi nie dziala. Poradnik krok po kroku bylby mile widziany. Flat network to 172.16.1.0/24 a moj laptop z ktorego chcialbym odpalic ASDM jest w sieci 192.168.1.0/24 (moze to jest problem)

Dzieki,
Lukasz

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4855
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

Re: ASDM na ASAv VIRL

#2

#2 Post autor: peper » 11 lip 2017, 17:00

Facebook: https://www.facebook.com/Piotr.Wojciechowski.CCIE
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/peper
Twitter: http://www.twitter.com/PiotrW_CCIE
Blog: http://blog.it-playground.eu

"Zapomniałem że od kilku lat wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
w stu tysiącach jednakowych miast giną jak psy"

tomaskwiat
newbie
newbie
Posty: 1
Rejestracja: 10 lut 2018, 17:50

Re: ASDM na ASAv VIRL

#3

#3 Post autor: tomaskwiat » 10 lut 2018, 17:53


ODPOWIEDZ