ONT na Dynamipsie

VIRL, Dynamips, Boson NetSim, Packet Tracert, Olive, UNL, EVE-NG

Moderatorzy: mikrobi, garfield, gangrena, Seba, aron

Wiadomość
Autor
Dejmienz
newbie
newbie
Posty: 1
Rejestracja: 15 paź 2009, 11:46

ONT na Dynamipsie

#1

#1 Post autor: Dejmienz »

Witam,
Zaczałem w zeszłym tygodniu przygotowania do CCNP ONT. W tym celu zainstalowalem sobie dynamipsa + dynagena i posiedzialem w tym troche. W koncu nadszedl dzien zeby cos wklepac :D i Pojawil sie dziwny problem, nie wiem skad nawet.

Chicialem zrobic Laba 3.1 - to ten, który przygotowuje Basic i Advanced Pagent do dalszych labów z ONTa. Do Basica użyłem 3 routerow:
- 2600 z IOSem c2600-tsjspgen-mz (Generator ruchu)
- 2961 z IOsem c2691-advsecurityk9-mz.124-11.T2.bin
-3640 z IOSem c3640-js-mz.124-10.bin.

edit: marcins: wyciete, odp. ponizej
Ostatnio zmieniony 02 gru 2009, 08:54 przez Dejmienz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
marcins
Site Admin
Site Admin
Posty: 3182
Rejestracja: 22 mar 2004, 09:05
Kontakt:

#2

#2 Post autor: marcins »

mozesz mi napisac na priva ( bo zamykam )
skad masz licencje na w/w soft ? c2600-tsjspgen-mz

Zablokowany