Cisco Open SDN Controller

Problemy z pozostałymi technologiami (SDH, IronPort, WAAS itp.)

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
mikey81
wannabe
wannabe
Posty: 155
Rejestracja: 15 mar 2011, 15:55

Cisco Open SDN Controller

#1

#1 Post autor: mikey81 » 06 kwie 2016, 12:38

Uzywa ktos z Was Cisco Open SDN Controller? W Labie albo PoC? Moze nawet w produkcji?

Awatar użytkownika
lxs
wannabe
wannabe
Posty: 174
Rejestracja: 08 sty 2014, 16:27
Lokalizacja: 52.182098, 21.005445

#2

#2 Post autor: lxs » 07 kwie 2016, 12:33

Ja mam troche do czynienia z SDN. Z Cisco Open SDN Controllerem/ODL tez.

mikey81
wannabe
wannabe
Posty: 155
Rejestracja: 15 mar 2011, 15:55

#3

#3 Post autor: mikey81 » 07 kwie 2016, 17:24

Jak wrazenia? Rozumiem ze a labie?

Awatar użytkownika
lxs
wannabe
wannabe
Posty: 174
Rejestracja: 08 sty 2014, 16:27
Lokalizacja: 52.182098, 21.005445

#4

#4 Post autor: lxs » 08 kwie 2016, 16:20

Głównie w labie na własne potrzeby, bo sam nie tak dawno pisałem prace magisterską z SDN i jako sieciowiec odczuwam brak programowania, więc dłubie jakieś automaty do provisioningu czy automatyzacji. Aczkolwiek klienci coraz częściej pytają się o ACI+N9K.
A zastanawiasz się nad poruszeniem tematu/wdrożeniem SDN w swojej firmie?

ODPOWIEDZ