[kupie] symulator ISDN

Moderatorzy: tasior, mikrobi, garfield, gangrena, Seba, aron

Wiadomość
Autor
art71
wannabe
wannabe
Posty: 176
Rejestracja: 24 sie 2006, 18:21
Lokalizacja: Ldn

[kupie] symulator ISDN

#1

#1 Post autor: art71 »

Witam,

Szukam symulatora ISDN, najlepiej zeby mial przynajmniej 2 BRI i jeden PRI (E1/T1).

Dzieki,

Awatar użytkownika
marcins
Site Admin
Site Admin
Posty: 3182
Rejestracja: 22 mar 2004, 09:05
Kontakt:

#2

#2 Post autor: marcins »

ej mi sie szlaja :)
2x bri, bez E1/T1

ale tanio oddam ;)

art71
wannabe
wannabe
Posty: 176
Rejestracja: 24 sie 2006, 18:21
Lokalizacja: Ldn

#3

#3 Post autor: art71 »

Ddzieki za propozycje,

Juz kupilem Patapsco SIM/4B2P, w weekend bede probowal zbudowac lab oparty na tym symualtorze.

Pozdro

ODPOWIEDZ