Juniper EX4200 , HP DL360, Rack/ Cisco/SRX LAB KVM STARTECH

Moderatorzy: tasior, mikrobi, garfield, gangrena, Seba, aron

Wiadomość
Autor
freel4ncer
wannabe
wannabe
Posty: 536
Rejestracja: 27 wrz 2007, 01:13

Juniper EX4200 , HP DL360, Rack/ Cisco/SRX LAB KVM STARTECH

#1

#1 Post autor: freel4ncer »

Cześć
Potrzebuje trochę miejsca w domowym biurze wiec postanowiłem pozbyć sie czesci zabawek z kjtorych juz nie korzystam
zapraszam na olx
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/Cs3Ne/
A w skrócie:
1x Juniper EX4200-24t POE
1x Juniper EX4200-48t POE
1x KVM Startech SV231DD2DUA
1x Serwer HP DL360 G7 2 x X5650 Six Core Xeon 64GB Ram, Dysk 146GB Radeon R5 230 - SPRZEDANY

Poza tym najchętniej w całości mój lab w racku
1x Patch panel 24 do konsoli
1x Cisco AS2511 access serwer
3x Juniper srx100h
1x WS-C3560-8PC-S (POE)
2x Smart PDU Avocent/Cyclades PM10i (Kontrola każdego outletu przez konsole włączanie , wyłączanie statystyki dotyczące zużycia prądu)
4x Cisco 1841 (muszę sprawdzić co w środku siedzi, bo nie pamiętam ) każdy z 2 kartami WIC 1T
1x Cisco 2610 z karta Serial 8A/S
2x Cisco 3750
1x Cisco 2611XM z karta Serial 8A/S
2x Cisco 3560

Do tego lekki skrzynia/rack na kolkach, pelno patchcordow, kabli zasilajacych c13/c14 i kable DCE/DTE


Dla forumowiczów zniżki
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2021, 14:51 przez freel4ncer, łącznie zmieniany 2 razy.

ksos
member
member
Posty: 26
Rejestracja: 29 gru 2020, 10:12

Re: Juniper EX4200 , HP DL360, Rack/ Cisco/SRX LAB KVM STARTECH

#2

#2 Post autor: ksos »

Ja bylbym zaintersowany HP DL360 ale dopiero jak bede w PL (jak nas wypuszcza z UK...). Btw widze ze do PL wrociles? :D

freel4ncer
wannabe
wannabe
Posty: 536
Rejestracja: 27 wrz 2007, 01:13

Re: Juniper EX4200 , HP DL360, Rack/ Cisco/SRX LAB KVM STARTECH

#3

#3 Post autor: freel4ncer »

ksos pisze: 30 kwie 2021, 08:58 Ja bylbym zaintersowany HP DL360 ale dopiero jak bede w PL (jak nas wypuszcza z UK...). Btw widze ze do PL wrociles? :D
No niestety serwer właśnie został sprzedany zapraszam po inne graty ;)

Do Polski to już 4 lata temu, ale urodziła mi się córka i zarobiony jestem po uszy wiec czasu na fora brak

ksos
member
member
Posty: 26
Rejestracja: 29 gru 2020, 10:12

Re: Juniper EX4200 , HP DL360, Rack/ Cisco/SRX LAB KVM STARTECH

#4

#4 Post autor: ksos »

Oh szkoda, i jak sie w PL mieszka, dalej pracujesz dla IRL?

freel4ncer
wannabe
wannabe
Posty: 536
Rejestracja: 27 wrz 2007, 01:13

Re: Juniper EX4200 , HP DL360, Rack/ Cisco/SRX LAB KVM STARTECH

#5

#5 Post autor: freel4ncer »

Tak tylko dla innej firmy :)
W Polsce żyje mi się rewelacyjnie!
Pomimo tego co się ostatnio odwala to nadal uważam ze Polska to najlepsze miejsce do pracy w IT w Europie.

Awatar użytkownika
nowyk123
wannabe
wannabe
Posty: 155
Rejestracja: 05 mar 2017, 21:46

Re: Juniper EX4200 , HP DL360, Rack/ Cisco/SRX LAB KVM STARTECH

#6

#6 Post autor: nowyk123 »

freel4ncer pisze: 30 kwie 2021, 20:33 Pomimo tego co się ostatnio odwala to nadal uważam ze Polska to najlepsze miejsce do pracy w IT w Europie.
:)

ODPOWIEDZ