CCIE.pl

site 4 CCIE wannabies
Dzisiaj jest 14 gru 2017, 22:00

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1 2 3 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: v5 oficjalnie
Post #1 : 04 gru 2013, 09:01 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 27 paź 2008, 12:19
Posty: 183
3 czerwca ostatni dzień wersji 4

http://www.cisco.com/web/learning/certi ... index.html

_________________
Piotr


Na górę
 Tytuł:
Post #2 : 04 gru 2013, 09:15 
Offline
fresh
fresh

Rejestracja: 16 wrz 2012, 11:24
Posty: 6
http://www.cisco.com/web/learning/exams ... S_Lab5.pdf

http://blog.ine.com/2013/12/03/ccie-rs- ... -official/

_________________
CCSP CCNP SEC
on the way of CCIE


Na górę
 Tytuł:
Post #3 : 04 gru 2013, 10:21 
Offline
CCIE/CCDE Site Admin
CCIE/CCDE Site Admin

Rejestracja: 15 lip 2004, 20:35
Posty: 6259
Lokalizacja: Warsaw, PL
No w końcu, ile można czekać :mrgreen:
I wszystko jakby zgodnie z tym co m.in. ja pisałem, czyli z minimum półrocznym wyprzedzeniu z info, etc...

_________________
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
A. Einstein


Na górę
 Tytuł:
Post #4 : 04 gru 2013, 13:10 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 26 paź 2011, 16:10
Posty: 68
Szkoda, że RIPv2 pozostał, mogliby faktycznie dodać IS-IS byłoby bardziej na czasie...Chyba, że mi gdzieś umknęła ta informacja..


Na górę
 Tytuł:
Post #5 : 04 gru 2013, 13:20 
Offline
CCIE
CCIE

Rejestracja: 17 gru 2010, 15:23
Posty: 788
Lokalizacja: Dublin
Cytuj:
Szkoda, że RIPv2 pozostał, mogliby faktycznie dodać IS-IS byłoby bardziej na czasie...Chyba, że mi gdzieś umknęła ta informacja..
Z tego co widac IS-IS bedzie tylko na written link


Na górę
 Tytuł:
Post #6 : 04 gru 2013, 13:29 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 05 paź 2007, 23:17
Posty: 56
Pytanie do kolegów z Cisco Poland: istnieje szansa aby się jeszcze pojawił mobile lab R&S w wersji v4 w stolicy?


Na górę
 Tytuł:
Post #7 : 04 gru 2013, 13:30 
Offline
CCIE/CCDE Site Admin
CCIE/CCDE Site Admin

Rejestracja: 15 lip 2004, 20:35
Posty: 6259
Lokalizacja: Warsaw, PL
Cytuj:
Pytanie do kolegów z Cisco Poland: istnieje szansa aby się jeszcze pojawił mobile lab R&S w wersji v4 w stolicy?
AFAIK nie, ale może Łukasz ma aktualniejsze info.

_________________
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
A. Einstein


Na górę
 Tytuł:
Post #8 : 04 gru 2013, 13:37 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 29 lip 2006, 12:36
Posty: 75
Lokalizacja: Wroclaw
a co z softem bo nie widze nigdzie ktora wersja


Na górę
 Tytuł:
Post #9 : 04 gru 2013, 13:42 
Offline
CCIE
CCIE
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 maja 2005, 01:32
Posty: 1388
Lokalizacja: Dortmund, DE
Cytuj:
a co z softem bo nie widze nigdzie ktora wersja
Chyba 15.3T i 15.0S - jest podane w wideo przedstawione przez managera programu CCIE RS.

Pozdruffka! :)

_________________
Never stop exploring :)


Na górę
 Tytuł:
Post #10 : 04 gru 2013, 14:35 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 28 paź 2008, 21:24
Posty: 167
Cytuj:
Pytanie do kolegów z Cisco Poland: istnieje szansa aby się jeszcze pojawił mobile lab R&S w wersji v4 w stolicy?
Najbliżej jest w Berlinie 5 do 9 maja 2014

_________________
LinkedIn: linkedin.com/in/huar


Na górę
 Tytuł:
Post #11 : 04 gru 2013, 14:50 
Offline
CCIE
CCIE

Rejestracja: 17 gru 2010, 15:23
Posty: 788
Lokalizacja: Dublin
Cytuj:
a co z softem bo nie widze nigdzie ktora wersja
Tutaj masz link

Z tego co pisza
Cytuj:
Version 5.0


Cisco ISR 2900 Series routers running IOS version 15.3T Universal Software release
Catalyst 3560X Series switches running IOS version 15.0SE Universal (IP Services) Software release

The CCIE Routing and Switching Lab exam environment is fully virtualized and no actual hardware platform is being used.
Pozdr,


Na górę
 Tytuł:
Post #12 : 05 gru 2013, 02:35 
Offline
member
member

Rejestracja: 06 lip 2010, 13:01
Posty: 42
Lokalizacja: POLAND
Banalne pytanie z mojej strony.
Zdaje writtena w v4, czy moge podchodzic do laba v5?

_________________
CCNA, CCNP, CCIP, CCIE


Na górę
 Tytuł:
Post #13 : 05 gru 2013, 06:41 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 29 maja 2013, 14:03
Posty: 56
Było już.
Możesz.


Na górę
 Tytuł:
Post #14 : 07 gru 2013, 14:54 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 28 paź 2008, 21:24
Posty: 167
miejsc w Brukseli na v4 już nie ma, miejmy nadzieje że wszyscy co mieli to się zapisali:)

_________________
LinkedIn: linkedin.com/in/huar


Na górę
 Tytuł:
Post #15 : 07 gru 2013, 20:48 
Offline
wannabe
wannabe
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 lip 2013, 18:21
Posty: 86
To teraz dla spoznialskich kierunek: Dubaj :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1 2 3 Następna

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
This Website is not sponsored by, endorsed by or affiliated with Cisco Systems, Inc. Cisco, Cisco Systems, CCDA, CCNA, CCDP, CCNP, CCIE, CCSI, CCIP, the Cisco Systems logo and the CCIE logo are trademarks or registered trademarks of Cisco Systems, Inc. in the United States and certain other countries. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.



Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl