CCIE.pl

site 4 CCIE wannabies
Dzisiaj jest 16 gru 2017, 06:30

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post #1 : 07 sty 2016, 12:00 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 09 maja 2013, 09:44
Posty: 78
Lokalizacja: Lublin, Warszawa
Witam,

Nie mogłem znaleźć tej informacji w necie dlatego pytam tutaj.

Czy jeżeli zdam tylko CCIE R&S Written exam to będę mógł podchodzić do dowolnego innego egzaminu Cisco np 642-997 DCUFI bez zdanego CCNA Data Center ?
I czy jeżeli zdam wszystkie wymagane egzaminy z CCNP DC nie mając CCNA DC to czy dostanę certyfikat ?

Dzięki za odpowiedź lub ewentualne linki do źródeł gdzie mogę znaleźć odpowiedź na moje pytanie.


Na górę
 Tytuł:
Post #2 : 07 sty 2016, 12:23 
Offline
CCIE
CCIE

Rejestracja: 04 mar 2009, 20:17
Posty: 216
Lokalizacja: Warszawa
Moze zamiast szukac w necie lepiej sprawdzic strone oficjalna? Slabo widze Twoje zdawanie egzaminow Cisco, bo czesciowo wymagaja one rowniez umiejetnosci analizowania podstawowych informacji.
Cytuj:
Prerequisites

Valid Cisco CCNA Data Center certification or any Cisco CCIE certification can act as a prerequisite.
http://www.cisco.com/c/en/us/training-e ... enter.html

Tak na marginesie, do egzaminow zawsze mozesz podchodzic (wyjatkiem CCIE lab). Ale jesli nie spelniasz wymagan to nie dostaniesz certyfikatu.


Na górę
 Tytuł:
Post #3 : 07 sty 2016, 12:34 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 09 maja 2013, 09:44
Posty: 78
Lokalizacja: Lublin, Warszawa
Widziałem tą informację, nie wiem tylko czy "any Cisco CCIE certification" oznacza, że wystarczy tylko CCIE Written czy pełny certyfikat CCIE.

Nie rozwiałeś moich wątpliwości.


Na górę
 Tytuł:
Post #4 : 07 sty 2016, 12:37 
Offline
CCIE
CCIE

Rejestracja: 17 gru 2010, 15:23
Posty: 788
Lokalizacja: Dublin
Cytuj:
Widziałem tą informację, nie wiem tylko czy "any Cisco CCIE certification" oznacza, że wystarczy tylko CCIE Written czy pełny certyfikat CCIE.

Nie rozwiałeś moich wątpliwości.
Musisz miec CCIE Certificate.

Pozdro,


Na górę
 Tytuł:
Post #5 : 07 sty 2016, 13:52 
Offline
CCIE
CCIE

Rejestracja: 04 mar 2009, 20:17
Posty: 216
Lokalizacja: Warszawa
Certyfikat to certyfikat, gdyby CCIE Written byl certyfikatem to ludzie nie placiliby kilka tys. PLN, zeby jechac na laba, niepawdaz? Serio nie znalazles takiej informacji w Internecie?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
This Website is not sponsored by, endorsed by or affiliated with Cisco Systems, Inc. Cisco, Cisco Systems, CCDA, CCNA, CCDP, CCNP, CCIE, CCSI, CCIP, the Cisco Systems logo and the CCIE logo are trademarks or registered trademarks of Cisco Systems, Inc. in the United States and certain other countries. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.



Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl