T shirt czarny - dziala OK, aczkolwiek "maly" problem z kotkami

dla mnie optymalny bylby:
bialy V/T shirt, logo czarne, male z przodu, jakis fajny napis z tylu...
"gumowany" ... tak jak poprzednio
a moze cos na ksztalt bluzy, z dluzszym rekawem...?
Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba
Jesli chodzi o bluze to według mnie fajnym pomysłem byłaby kangurka z suwakiem. Z malym logiem z przodu po prawej i np wiekszym na plecach.marcins pisze:hej ..no to wiekszosc za...
T shirt czarny - dziala OK, aczkolwiek "maly" problem z kotkami
dla mnie optymalny bylby:
bialy V/T shirt, logo czarne, male z przodu, jakis fajny napis z tylu...
"gumowany" ... tak jak poprzednio
a moze cos na ksztalt bluzy, z dluzszym rekawem...?
albo jakąś sentencją sieciowąbarts pisze:A może t-shirt z jakimś ciekawym/śmiesznym motywem sieciowym? i mniejszym logiem ccie.pl?
Ano, np. "The truth is out there"bugi pisze:albo jakąś sentencją sieciowąbarts pisze:A może t-shirt z jakimś ciekawym/śmiesznym motywem sieciowym? i mniejszym logiem ccie.pl?, i można pomyślęć nad lepsza jakością materiału
Żeby ta cześć odzieży nie wyglądała jak słup ogłoszeniowy.grze pisze:Ano, np. "The truth is out there"bugi pisze:albo jakąś sentencją sieciowąbarts pisze:A może t-shirt z jakimś ciekawym/śmiesznym motywem sieciowym? i mniejszym logiem ccie.pl?, i można pomyślęć nad lepsza jakością materiału
Pzdr
Kaftan bezpieczeństwa?xal pisze:Tez jestem za jakims ciekawszym ciuchem. Koszulki sie przejadly. Polar fajna rzecz.
Teraz to jeszcze nie, ale moze za pare lat sie przydapeper pisze:Kaftan bezpieczeństwa?xal pisze:Tez jestem za jakims ciekawszym ciuchem. Koszulki sie przejadly. Polar fajna rzecz.
a może jak to prawdziwi ludzie z IT flanelowa koszula ?:Ppeper pisze:Kaftan bezpieczeństwa?xal pisze:Tez jestem za jakims ciekawszym ciuchem. Koszulki sie przejadly. Polar fajna rzecz.
MichałSzulkin pisze:w kratke??