Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w ósmej edycji konferencji Cisco EXPO. Konferencja odbędzie się w dniach 22 - 23 października 2009 r. w Hotelu Best Western Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim.
Zapraszamy do odwiedzenia strony Cisco Expo oraz blogu Cisco Expo
Dodatkowo nagrywamy zajawki sesji. Ostanio pojawiło się kilka nowych nagrań, które można obejrzeć na
Widzę, że będą tez webexy. Jak będzie z dostępem do tego? Trzeba być zarejestrowanym na Expo? I czy juz wiadomo jakie sesje będą realizowane przez webex?
Z każdym upadkiem nabieramy większego doświadczenia.......to nie upadek czyni nas przegranymi, lecz brak chęci do powstania....
mx_krzak pisze:Widzę, że będą tez webexy. Jak będzie z dostępem do tego? Trzeba być zarejestrowanym na Expo? I czy juz wiadomo jakie sesje będą realizowane przez webex?
nie bedzie trzeba byc zarejestrowanym, ale z oczywistych przyczyn Webexow nie bedzie duzo
mx_krzak pisze:Widzę, że będą tez webexy. Jak będzie z dostępem do tego? Trzeba być zarejestrowanym na Expo? I czy juz wiadomo jakie sesje będą realizowane przez webex?
Udało się właśnie uaktualnić agendę.
Do nadawania wybraliśmy (przynajmniej na razie) dwie ciekawe sesje
Szukaj w agendzie loga Webex
Trzeba się na taką sesję zarejestrować (na Webex, nie na Expo)
Udało się właśnie uaktualnić agendę.
Do nadawania wybraliśmy (przynajmniej na razie) dwie ciekawe sesje
Trzeba się na taką sesję zarejestrować (na Webex, nie na Expo)
To ja bardzo proszę jeszcze o tą:
S16 I ty możesz zostać CCIE (sesja prowadzona przez dwóch podwójnych CCIE, sesja dłuższa - 2 godziny)
Łukasz Bromirski (Cisco Systems), Maciej Flak (Cisco Systems)
S16 I ty możesz zostać CCIE wydaje się interesująca, tym bardziej że nawiązuje do konwencji naszego forum. Jeśli w planie są jeszcze jakieś sesje webexowe to byłoby miło gdyby została udostępniona.
"....Inwestowanie w wiedzę daje największe dywidendy."
Jak dla mnie swietna opcja, ktora Cisco by moglo rozwazyc to uruchomienie all sesji via webex gdzie dostep sie normalnie wykupuje... moze troche taniej niz 'normalnie'. To samo zreszta z Cisco Forum... ograniczyloby to sytuacje, gdzie z firmy wyruszaja na impreze ludzie, ktorzy w ogole nie dotykaja sprzetu, a korzystaja ze swojej pozycji w firmie i okazji, zeby wyrwac na te 2 dni...
rimowals pisze:Jak dla mnie swietna opcja, ktora Cisco by moglo rozwazyc to uruchomienie all sesji via webex gdzie dostep sie normalnie wykupuje... moze troche taniej niz 'normalnie'. To samo zreszta z Cisco Forum... ograniczyloby to sytuacje, gdzie z firmy wyruszaja na impreze ludzie, ktorzy w ogole nie dotykaja sprzetu, a korzystaja ze swojej pozycji w firmie i okazji, zeby wyrwac na te 2 dni...
Myślimy o tym cały czas. Jednym z efektów tego myślenia jest obecna sytuacja - część sesji dostępna będzie via Webex.
rimowals pisze:Jak dla mnie swietna opcja, ktora Cisco by moglo rozwazyc to uruchomienie all sesji via webex gdzie dostep sie normalnie wykupuje... moze troche taniej niz 'normalnie'. To samo zreszta z Cisco Forum... ograniczyloby to sytuacje, gdzie z firmy wyruszaja na impreze ludzie, ktorzy w ogole nie dotykaja sprzetu, a korzystaja ze swojej pozycji w firmie i okazji, zeby wyrwac na te 2 dni...
Cisco Expo/Forum w moim przekonaniu to reklama oferowanych produktów przez firmę.
Oglądać reklamę przez net'a- ok, ale płacić za to!! - świat chyba oszalał.
PS. Wiadomo po co się jeździ na forum- pogadać z kumplami i wypić piwo- to chyba oczywiste.
kktm pisze:Cisco Expo/Forum w moim przekonaniu to reklama oferowanych produktów przez firmę.Oglądać reklamę przez net'a- ok, ale płacić za to!! - świat chyba oszalał.
Forum wydaje mi się bardziej techniczne i wartościowe - niestety jest też dużo droższe o ile mnie pamięć nie zawodzi. Masz natomiast rację że Expo ma tendencję być coraz bardziej imprezą marketingową i jest coś dziwnego w płaceniu za "oglądanie reklam".