dostęp partnera do CCW

Wszystko co nie mieści się w pozostałych kategoriach

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
popo
wannabe
wannabe
Posty: 131
Rejestracja: 28 paź 2003, 17:54
Lokalizacja: Katowice Krakow

dostęp partnera do CCW

#1

#1 Post autor: popo » 06 lut 2015, 11:23

"Świeżutki" partner. W jaki sposób może uzyskać dostęp do w/w systemu ?
Poszedł mail na cs-support-emea ale narazie cisza. Może jakiś kontakt do kogoś kto pomoże ?

Kyniu
wannabe
wannabe
Posty: 3428
Rejestracja: 04 lis 2006, 16:23

Re: dostęp partnera do CCW

#2

#2 Post autor: Kyniu » 06 lut 2015, 16:15

popo pisze:"Świeżutki" partner. W jaki sposób może uzyskać dostęp do w/w systemu ?
Poszedł mail na cs-support-emea ale narazie cisza. Może jakiś kontakt do kogoś kto pomoże ?
Co rozumiesz pod pojęciem "świeżutki" partner?
Jaki masz poziom partnerstwa?

popo
wannabe
wannabe
Posty: 131
Rejestracja: 28 paź 2003, 17:54
Lokalizacja: Katowice Krakow

#3

#3 Post autor: popo » 08 lut 2015, 14:21

dziś to już kilka dni więc nie taki świeży już :) jest gdzieś opis jaki poziom trzeba mieć żeby mieć dostęp do ccw ? jakie warunki należy spełnić ?

Kyniu
wannabe
wannabe
Posty: 3428
Rejestracja: 04 lis 2006, 16:23

#4

#4 Post autor: Kyniu » 08 lut 2015, 14:56

popo pisze: jest gdzieś opis jaki poziom trzeba mieć żeby mieć dostęp do ccw ? jakie warunki należy spełnić ?
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie.

popo
wannabe
wannabe
Posty: 131
Rejestracja: 28 paź 2003, 17:54
Lokalizacja: Katowice Krakow

#5

#5 Post autor: popo » 08 lut 2015, 15:49

Kyniu pisze: Nie odpowiada się pytaniem na pytanie.
ok Kyniu, helped poszedł a teraz mogę prosić o pomoc, nakierowanie ?

Poziom partnerstwa zapewne zerowy bo kupujemy tylko od brokerów i przez te kilka dni nic się nie zmieniło.

Kyniu
wannabe
wannabe
Posty: 3428
Rejestracja: 04 lis 2006, 16:23

#6

#6 Post autor: Kyniu » 08 lut 2015, 17:01

popo pisze:Poziom partnerstwa zapewne zerowy bo kupujemy tylko od brokerów i przez te kilka dni nic się nie zmieniło.
To skoro nie masz żadnego poziomu partnerstwa to jak sobie wyobrażasz dostęp do narzędzi dla partnerów. Najprościej będzie zwrócić się do któregoś z distri - TechData, ABC Data, RRC, - spytać o najbliższy CDT (Cisco Channel Development Training), wziąć w nim udział i postępować według uzyskanych informacji.

Seba
CCIE/CCDE Site Admin
CCIE/CCDE Site Admin
Posty: 6223
Rejestracja: 15 lip 2004, 20:35
Lokalizacja: Warsaw, PL

#7

#7 Post autor: Seba » 08 lut 2015, 19:59

Wyślij do mnie na PM albo na spastern@cisco.com informacje z danymi partnera, którego reprezentujesz.

Jeśli jesteś partnerem zarejestrowanym w oficjalnym kanale partnerskim, to w zależności jaki to poziom partnerstwa potencjalny kontakt wspomagający może być inny stąd najpierw to zweryfikuję.

Natomiast jeśli nie jesteś partnerem zarejestrowanym, wtedy po prostu nie masz dostępu do narzędzi partnerskich.

PS Sugestia Kynia o CDT jest jak najbardziej trafiona i może się przydać na przyszłość, oczywiście nadal musi być spełniony warunek o byciu zarejestrowanym partnerem.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
A. Einstein

ODPOWIEDZ