Numer telefonu do Cisco TAC w Krakowie, ale nie 0800

Wszystko co nie mieści się w pozostałych kategoriach

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
frontier
wannabe
wannabe
Posty: 1839
Rejestracja: 16 lis 2004, 13:55
Lokalizacja: Edinburgh

Numer telefonu do Cisco TAC w Krakowie, ale nie 0800

#1

#1 Post autor: frontier » 27 wrz 2017, 14:29

Numer telefonu do Cisco TAC w Krakowie, ale nie 0800, zna ktos? :)
Jeden konfig wart więcej niż tysiąc słów

mihu
wannabe
wannabe
Posty: 745
Rejestracja: 10 kwie 2006, 10:37
Lokalizacja: Kraina Deszczowcow

Re: Numer telefonu do Cisco TAC w Krakowie, ale nie 0800

#2

#2 Post autor: mihu » 27 wrz 2017, 16:42

frontier pisze:Numer telefonu do Cisco TAC w Krakowie, ale nie 0800, zna ktos? :)
tez masz zablokowany ? dzwon do Stanow :)
ML
-------------------------------------------------------------------------------------
"Minds are like parachutes, they work best when they are open"

Awatar użytkownika
frontier
wannabe
wannabe
Posty: 1839
Rejestracja: 16 lis 2004, 13:55
Lokalizacja: Edinburgh

Re: Numer telefonu do Cisco TAC w Krakowie, ale nie 0800

#3

#3 Post autor: frontier » 27 wrz 2017, 16:44

mihu pisze:
frontier pisze:Numer telefonu do Cisco TAC w Krakowie, ale nie 0800, zna ktos? :)
tez masz zablokowany ? dzwon do Stanow :)
Dzwonie na ten UK i pytam czy moge po polsku... :)
Jeden konfig wart więcej niż tysiąc słów

ODPOWIEDZ