jak pod linkiem i niestety cisco nie wymieni tych zakupionych z ebay

To lekcja, by takich rozwiązań nie kupować na ebay. Ani u handlarzy brokerką jak znana wszystkim firma na literkę "S".gucio pisze:niestety cisco nie wymieni tych zakupionych z ebay
Co gorsze, moduł zegarowy pochodzi od bardzo zacnego producenta takich układow. Jak widać, każdemu potrafi trafić się strzał w kolano z przyłożenia.gucio pisze:http://www.cisco.com/c/en/us/support/do ... 64253.html
jak pod linkiem i niestety cisco nie wymieni tych zakupionych z ebay :(
A możesz napisać coś więcej? Jaki to konkretnie model układu i którego producenta?lbromirs pisze:Co gorsze, moduł zegarowy pochodzi od bardzo zacnego producenta takich układow.
Niestety nie. Ale pewnie wrócę w ramach sesji na różnych spotkaniach i konferencjach do opowieści o krzemie i co jest ważne, a co już dzisiaj mniej w ramach ewolucji :)Kyniu pisze:A możesz napisać coś więcej? Jaki to konkretnie model układu i którego producenta?lbromirs pisze:Co gorsze, moduł zegarowy pochodzi od bardzo zacnego producenta takich układow.
Możesz rozwinąć myśl? Tak w jednym zdaniu chociaż. Bo mnie zaintrygowałeś. W szczególności biorąc pod uwagę ostry skręt Cisco w stronę software.lbromirs pisze:co jest ważne, a co już dzisiaj mniej
Co w krzemie jest ważne, a co w oprogramowaniu - i gdzie mamy do czynienia z bełkotem a gdzie oprogramowanie stanowi wartość. Może na PLNOGu, może najpierw na którymś spotkaniu z Partnerami. Jeszcze nie wiem, coś mi się powoli rodzi w głowie. W międzyczasie obejrzyj sesje mikrobiego z PLNOGa, warto :)Kyniu pisze:Możesz rozwinąć myśl? Tak w jednym zdaniu chociaż. Bo mnie zaintrygowałeś. W szczególności biorąc pod uwagę ostry skręt Cisco w stronę software.lbromirs pisze:co jest ważne, a co już dzisiaj mniej
No ostatnio jakoś tak mało tych okazji do spotkań. Szkoda, że skończyły się CSAlbromirs pisze:może najpierw na którymś spotkaniu z Partnerami.
Wszystkie sesje Roberta są warte obejrzenia. A w tym konkretnym wypadku masz na myśli "Kiedy krzem zjada pakiety?"lbromirs pisze:W międzyczasie obejrzyj sesje mikrobiego z PLNOGa, warto
Też, o przyszłości inżynierów sieciowych też :)Kyniu pisze:No ostatnio jakoś tak mało tych okazji do spotkań. Szkoda, że skończyły się CSA :( Zostało obejrzeć zdjęcia i wspominać.lbromirs pisze:może najpierw na którymś spotkaniu z Partnerami.
Wszystkie sesje Roberta są warte obejrzenia. A w tym konkretnym wypadku masz na myśli "Kiedy krzem zjada pakiety?"lbromirs pisze:W międzyczasie obejrzyj sesje mikrobiego z PLNOGa, warto :)
http://bfy.tw/9usxpiter1789 pisze:a podeślesz link do sesji?