CCIE.pl

site 4 CCIE wannabies
Dzisiaj jest 19 kwie 2018, 13:40

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post #1 : 06 mar 2018, 15:02 
Offline
fresh
fresh

Rejestracja: 30 lis 2015, 22:43
Posty: 3
Witam. Mam problem z modułem SSM-10, po odpaleniu ASy wita mnie pomarańczowa dioda status, i nie gaśnie :) Po wrzuceniu do dwóch innych firewalli ASA 5510 i 5520 efekt ten sam. Mam drugi taki moduł, zamieniałem RAMy, pamięci FLASH, efekt ten sam. ASDm go nie widzi, IOS ASowy go widzi jako moduł, za pierwszym razem polecenie hw-module module 1 reset nie działa, za n-tym razem działa, ale dioda status dalej jest pomarańczowa? Pomocy


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
This Website is not sponsored by, endorsed by or affiliated with Cisco Systems, Inc. Cisco, Cisco Systems, CCDA, CCNA, CCDP, CCNP, CCIE, CCSI, CCIP, the Cisco Systems logo and the CCIE logo are trademarks or registered trademarks of Cisco Systems, Inc. in the United States and certain other countries. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.



Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl