PBR na ASR1k Temat rozwiązany

Wszystkie rozmowy związane z problemem z hardwarem, supportowanymi funkcjonalnościami, wydajnością urządzeń itp.

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
polak
wannabe
wannabe
Posty: 292
Rejestracja: 20 mar 2005, 14:23
Lokalizacja: Bruksela

PBR na ASR1k

#1

#1 Post autor: polak »

Hej
Czy ktoś wie czy trzeba uważać robiąc PBR na ASR1001-X, czy PBR robi sprzętowo ? (licencja na 2.5Gb/s i około 2Gb ruchu)

Dzięki
King Kong ain't got shit on me!

lbromirs
CCIE
CCIE
Posty: 4101
Rejestracja: 30 lis 2006, 08:44

Re: PBR na ASR1k

#2

#2 Post autor: lbromirs »

Robi sprzętowo, tzn. przez QFP.

Awatar użytkownika
polak
wannabe
wannabe
Posty: 292
Rejestracja: 20 mar 2005, 14:23
Lokalizacja: Bruksela

Re: PBR na ASR1k

#3

#3 Post autor: polak »

dzięki :)
King Kong ain't got shit on me!

ODPOWIEDZ