Brak logow w "alarms & events" Prime 2.2

Wszystko co się wiąże z technologiami bezprzewodowymi

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
barlug
member
member
Posty: 30
Rejestracja: 20 lis 2009, 22:38

Brak logow w "alarms & events" Prime 2.2

#1

#1 Post autor: barlug » 20 paź 2015, 23:18

Witam,
mamy taki (byc moze banalny) problem. Trapy snmp przestaly byc widoczne w konsoli Prime (2.2) alarms & events. Urzadzenia sa normalnie dostepne, taski sie wykonuja. Trapy z kontrolerow i mse docieracja do Prime'a (sprawdzilem tcpdumpem). Zwyczajnie przestaly byc widoczne w konsoli - nie bylo zadnej zmiany ...cos z baza? Ma ktos jakis pomysl?

Seba
CCIE/CCDE Site Admin
CCIE/CCDE Site Admin
Posty: 6223
Rejestracja: 15 lip 2004, 20:35
Lokalizacja: Warsaw, PL

#2

#2 Post autor: Seba » 21 paź 2015, 12:17

Robiłeś jakiś restart serwisów, całego PI?
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
A. Einstein

barlug
member
member
Posty: 30
Rejestracja: 20 lis 2009, 22:38

#3

#3 Post autor: barlug » 01 sty 2016, 18:39

Witam,
przepraszam za pozna odpowiedz. Rebooty nic nie pomogly. Re-init bazy tez. Ostatecznie zaladowalem patch 2.2.3 do PI i jakims cudem pomogl.

ps. pisze jakims cudem bo generalnie nie poprawia zadnego buga w tym stylu.

dolavor
fresh
fresh
Posty: 9
Rejestracja: 29 lut 2016, 11:33

#4

#4 Post autor: dolavor » 02 mar 2016, 11:28

A czasami po prostu nie wyłączyłeś zapisywania logów? To by wiele wyjaśniało.
Hej!

ODPOWIEDZ