CCIE.pl

site 4 CCIE wannabies
Dzisiaj jest 14 gru 2017, 23:47

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: AP 1810
Post #1 : 12 gru 2016, 17:25 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 01 wrz 2014, 10:46
Posty: 154
Witam,

Czy używał ktoś AP serii 1810?

Pytanie też czy może on zadziałać jako Bridge?
Chodzi o to, że chcę pobrać sygnał przez WI-Fi i rozgłosić po kablu do 2-3 komputerów. A on akurat ma w sobie 3 porty Eth;)


Na górę
 Tytuł: Re: AP 1810
Post #2 : 15 gru 2016, 23:30 
Offline
CCIE/CCDE Site Admin
CCIE/CCDE Site Admin

Rejestracja: 15 lip 2004, 20:35
Posty: 6259
Lokalizacja: Warsaw, PL
Czy infra wlan jest w oparciu o kontroler? Ten AP pracuje w trybie Office Extend, nie ma softu autonomicznego na chwilę obecną.

_________________
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
A. Einstein


Na górę
 Tytuł: Re: AP 1810
Post #3 : 16 gru 2016, 03:36 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 01 wrz 2014, 10:46
Posty: 154
tak, ma kontroler WLC 2504,
nie muszę go dopinać do kontrolera, może działać jako osobny ap, chodzi o to, żeby pobrać wygnał z wi-fi i rozgłosić po kablu


Na górę
 Tytuł: Re: AP 1810
Post #4 : 16 gru 2016, 11:16 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 04 lis 2006, 16:23
Posty: 3388
Cytuj:
może działać jako osobny ap
No właśnie, że nie może, co Ci jasno napisał Seba. Ręce odpadają.

_________________
Always start with why do you need this?, not how will we do it?.
CCNA: R&S, Security, Wireless, Collaboration. MCSE: Cloud Platform and Infrastructure, Server Infrastructure.


Na górę
 Tytuł: Re: AP 1810
Post #5 : 16 gru 2016, 12:00 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 01 wrz 2014, 10:46
Posty: 154
Kyniu spokojnie:D po nocce byłem;)

a co polecicie do takiego rozgłoszenia sieci i żeby było nie drogie?;)
Sieć cała jest na cisco!


Na górę
 Tytuł: Re: AP 1810
Post #6 : 16 gru 2016, 13:01 
Offline
wannabe
wannabe
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 lip 2011, 10:25
Posty: 388
sprawdź cisco 700w
http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wi ... c-APs.html

_________________
Ups I switched again =)


Na górę
 Tytuł: Re: AP 1810
Post #7 : 19 gru 2016, 22:32 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 01 wrz 2014, 10:46
Posty: 154
a coś z ac polecicie?


Na górę
 Tytuł: Re: AP 1810
Post #8 : 20 gru 2016, 23:44 
Offline
wannabe
wannabe
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 lip 2011, 10:25
Posty: 388
a to akurat nie wiem czy są takowe, musisz sprawdzić na stronie Cisco ale nie kojarzę żeby były

_________________
Ups I switched again =)


Na górę
Post #9 : 21 gru 2016, 00:08 
Offline
wannabe
wannabe

Rejestracja: 01 wrz 2014, 10:46
Posty: 154
sprawa załawiona


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
This Website is not sponsored by, endorsed by or affiliated with Cisco Systems, Inc. Cisco, Cisco Systems, CCDA, CCNA, CCDP, CCNP, CCIE, CCSI, CCIP, the Cisco Systems logo and the CCIE logo are trademarks or registered trademarks of Cisco Systems, Inc. in the United States and certain other countries. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.



Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl