OTV bez SVI

Problemy i dyskusje z zakresu rozwiązań i technologii Data Center

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
frontier
wannabe
wannabe
Posty: 1839
Rejestracja: 16 lis 2004, 13:55
Lokalizacja: Edinburgh

OTV bez SVI

#1

#1 Post autor: frontier » 04 wrz 2018, 10:53

Czy da się zrobić OTV dla VLANa który nie ma nigdzie interfejsów SVI? Wydaje mi się że tak ale nie mam jak sprawdzić :)
Jeden konfig wart więcej niż tysiąc słów

martino76
CCIE
CCIE
Posty: 814
Rejestracja: 17 gru 2010, 15:23
Lokalizacja: Dublin

Re: OTV bez SVI

#2

#2 Post autor: martino76 » 04 wrz 2018, 11:17

Jasne ze sie da :), nawet ma kilka takich w produkcji.

Pozdro,

Awatar użytkownika
frontier
wannabe
wannabe
Posty: 1839
Rejestracja: 16 lis 2004, 13:55
Lokalizacja: Edinburgh

Re: OTV bez SVI

#3

#3 Post autor: frontier » 04 wrz 2018, 12:23

Dzięki! :) Tak myślałem ale wolałem się upewnić.
Jeden konfig wart więcej niż tysiąc słów

ODPOWIEDZ