Jak powinna wygladac prawdziwa serwerownia?

same linki

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
frontier
wannabe
wannabe
Posty: 1846
Rejestracja: 16 lis 2004, 13:55
Lokalizacja: Edinburgh

Jak powinna wygladac prawdziwa serwerownia?

#1

#1 Post autor: frontier » 18 sie 2005, 10:44


Awatar użytkownika
goamar
wannabe
wannabe
Posty: 184
Rejestracja: 03 maja 2005, 04:59
Lokalizacja: 3CT
Kontakt:

#2

#2 Post autor: goamar » 18 sie 2005, 10:54

:shock: :lol:

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4884
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

#3

#3 Post autor: peper » 18 sie 2005, 11:05

ROTFL i to taki maksymalny. Zaplułem sobie laptopa :)

Insomnia
wannabe
wannabe
Posty: 717
Rejestracja: 22 wrz 2004, 12:43

#4

#4 Post autor: Insomnia » 18 sie 2005, 12:57

Widze, że zaczyna wchodzić nowy standard szaf :wink:

Ide do stolarza, zamówić coś wtym stylu :lol:

Awatar użytkownika
arekk
member
member
Posty: 42
Rejestracja: 31 sie 2004, 12:15

#5

#5 Post autor: arekk » 18 sie 2005, 14:38

Przynajmniej nie trzeba się martwić o odpowiednie chłodzenie :wink:

Awatar użytkownika
Piotrek
wannabe
wannabe
Posty: 143
Rejestracja: 28 sie 2005, 23:12
Lokalizacja: Kraków

#6

#6 Post autor: Piotrek » 09 wrz 2005, 09:25

Hm nie wiem moze dziwne http://www.bulletinboardforum.com/m/web ... /135gp.jpg ale pomimo absurdu cos w takim rozwiazaniu jest fajne.. :)

Awatar użytkownika
ciku
wannabe
wannabe
Posty: 910
Rejestracja: 09 paź 2005, 21:15
Lokalizacja: Nowy Sącz/Kraków

#7

#7 Post autor: ciku » 12 gru 2005, 11:32

Buuuuu hahahaha :lol:

Narzeczona by mnie z domu wywalila jakby tak kable sie plataly pod nogami :wink:
################
Nie chce Kasi ani Rity ;o)
lecz chetnie zapoznam
sie z S E C U R I T Y
################

Awatar użytkownika
marcins
Site Admin
Site Admin
Posty: 3181
Rejestracja: 22 mar 2004, 09:05
Kontakt:

#8

#8 Post autor: marcins » 12 gru 2005, 11:34

ja mam problem z babą juz przy 2 ruterach w domu
ublagalem na 1 + 3 telefony ( w tym 2 IP ;) )

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4884
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

#9

#9 Post autor: peper » 12 gru 2005, 11:36

Hehe, u mnie w domu też zaczynają się burzyć. A to dlatego, ze cos za dużo jest podpięte pod jedną linię i korki jednej fazy wywala :P A że TV, radio, telefon i inne duperele są podpięte też pod nią to krzyczą
Facebook: https://www.facebook.com/Piotr.Wojciechowski.CCIE
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/peper
Twitter: http://www.twitter.com/PiotrW_CCIE
Blog: http://blog.it-playground.eu

"Zapomniałem że od kilku lat wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
w stu tysiącach jednakowych miast giną jak psy"

Awatar użytkownika
WOJO
inner circle
inner circle
Posty: 174
Rejestracja: 05 sie 2003, 20:48
Lokalizacja: Lublin

#10

#10 Post autor: WOJO » 12 gru 2005, 19:47

peper pisze:Hehe, u mnie w domu też zaczynają się burzyć. A to dlatego, ze cos za dużo jest podpięte pod jedną linię i korki jednej fazy wywala :P A że TV, radio, telefon i inne duperele są podpięte też pod nią to krzyczą
Hehe - przewidziałem to. Podczas remontu mieszkania po zakupie, zmieniłem większość instalacji elektrycznej. Dodatkowo mam 5 oddzielnych bezpieczników w tym pod jeden, oddzielny mam podpięty mój "plac zabaw" :)
Pozdrawiam !
WOJO

Awatar użytkownika
ciku
wannabe
wannabe
Posty: 910
Rejestracja: 09 paź 2005, 21:15
Lokalizacja: Nowy Sącz/Kraków

#11

#11 Post autor: ciku » 12 gru 2005, 20:03

WOJO spryciarz :lol:

Ale warto zapamietac ... moze kiedys tez sie dorobie swojego wlasnego lokum i bede mial to na uwadze. Z gory dziekuje za podpowiedz :twisted:
################
Nie chce Kasi ani Rity ;o)
lecz chetnie zapoznam
sie z S E C U R I T Y
################

ODPOWIEDZ