Jakiś całkiem inny ten opis w stosunku do waszychDrugi dzień Cisco Expo. Impreza dobiega właśnie końca. Po salach, w których odbywały się prelekcje hula wiatr, a ostatni uczestnicy spieszą się by rozpocząć weekend. Jak już napisałem w ramach inauguracji była to jedna z najbardziej udanych imprez Cisco, a być może najbardziej udanych imprez IT w jakich miałem okazję uczestniczyć, przynajmniej w naszym kraju.
Każdy z uczestników wyjeżdża z niej chyba zadowolony. Spragnieni wiedzy mieli okazję posłuchać o najnowszych rozwiązaniach sieciowych, zobaczyć zastosowanie w praktyce urządzeń Cisco, czy podyskutować w kuluarach. Dociekliwi mogli podrążyć chociażby temat umów SLA podpisywanych przez TP, jednego z partnerów konferencji. Spragnieni rozrywki mieli okazję posłuchać Reni Jusis (niestety nie byłem obecny, ale z zasłyszanych rozmów wiem, że zabawa była przednia) i obejrzeć krótki pokaz pantonimy. A zainteresowani gadżetami mogli opuścić konferencję bogatsi o dysk zewnętrzny 40 GB. Wszyscy zatem mają powody do zadowolenia.
Aha my oczywiście nie kończe z publikacją bloga. Jeszcze przez conajmniej tydzień będę pisał o tym co usłyszałem podczas samej konferencji, także rozmów z prelegentami i uczestnikami. Nadal zapraszam do lektury i dyskusji.

Link do pozostałych tekstów na blogu