CCIE.pl

site 4 CCIE wannabies
Dzisiaj jest 20 kwie 2018, 03:09

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post #1 : 17 kwie 2018, 13:04 
Offline
CCIE
CCIE

Rejestracja: 17 gru 2010, 15:23
Posty: 793
Lokalizacja: Dublin
WItam,

Czy ktos sie orientuje, czy ta versja wspiera
Kod:
system vlan long-name
Pozdro,


Na górę
Post #2 : 17 kwie 2018, 15:21 
Offline
wannabe
wannabe
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 paź 2008, 16:05
Posty: 1626
Lokalizacja: UK
Cytuj:
WItam,

Czy ktos sie orientuje, czy ta versja wspiera
Kod:
system vlan long-name
Pozdro,
Heja,

Na 6.2(16) mam tylko to.....
Cytuj:
show system vlan ?
reserved Show system VLAN allocation
Na 7.1(3)N1(2) mam tylko to.....
Cytuj:
# show system vlan ?
reserved Show system VLAN allocation

_________________
.ılı..ılı.

http://www.linkedin.com/in/pwojtachnio
Potrzebujesz projektu na studia z zakresu Cisco Packet Tracer & GNS ? Just give me call :)

Do you have questions about CCIE.pl board ?
Just mail me :) patryk@ccie.pl


Na górę
Post #3 : 17 kwie 2018, 15:32 
Offline
member
member

Rejestracja: 19 lut 2016, 12:26
Posty: 36
Cytuj:
Cytuj:
WItam,

Czy ktos sie orientuje, czy ta versja wspiera
Kod:
system vlan long-name
Pozdro,
Heja,

Na 6.2(16) mam tylko to.....
Cytuj:
show system vlan ?
reserved Show system VLAN allocation
Na 7.1(3)N1(2) mam tylko to.....
Cytuj:
# show system vlan ?
reserved Show system VLAN allocation
Troszkę nie wiem dlaczego podajesz showy :D

w wersji 7.0(3)I2(2b) mam :
Kod:
system vlan ?
  <2-3968>     Minimum VLANs value
  long-name    Configure 128 character VLAN names


Na górę
Post #4 : 17 kwie 2018, 15:50 
Offline
wannabe
wannabe
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 paź 2008, 16:05
Posty: 1626
Lokalizacja: UK
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
WItam,

Czy ktos sie orientuje, czy ta versja wspiera
Kod:
system vlan long-name
Pozdro,
Heja,

Na 6.2(16) mam tylko to.....
Cytuj:
show system vlan ?
reserved Show system VLAN allocation
Na 7.1(3)N1(2) mam tylko to.....
Cytuj:
# show system vlan ?
reserved Show system VLAN allocation
Troszkę nie wiem dlaczego podajesz showy :D

w wersji 7.0(3)I2(2b) mam :
Kod:
system vlan ?
  <2-3968>     Minimum VLANs value
  long-name    Configure 128 character VLAN names
Myslalem ze show chcesz :D


Na 7.1(3)N1(2)
Cytuj:
system vlan ?
<2-3968> Minimum VLANs value
Cytuj:
system vlan 2 ?
reserve Reservation
Na 6.2(16)
Kod:
system vlan ?
  <2-3968>   Minimum VLANs value
  long-name  Configure 128 character VLAN names
Kod:
# system vlan long-name ?
  <CR>  

Cytuj:
# system vlan 2 ?
reserve Reservation
To jest nie jest dokladnie ta wersja o ktorej piszesz, takze mam tylko to....

_________________
.ılı..ılı.

http://www.linkedin.com/in/pwojtachnio
Potrzebujesz projektu na studia z zakresu Cisco Packet Tracer & GNS ? Just give me call :)

Do you have questions about CCIE.pl board ?
Just mail me :) patryk@ccie.pl


Na górę
Post #5 : 17 kwie 2018, 18:05 
Offline
CCIE
CCIE

Rejestracja: 17 gru 2010, 15:23
Posty: 793
Lokalizacja: Dublin
Witam,

Widac, ze komenda long-name jest dostepne. Ciekawe czy dziala :) w weekend sie przekonam.

Pozdro,


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
This Website is not sponsored by, endorsed by or affiliated with Cisco Systems, Inc. Cisco, Cisco Systems, CCDA, CCNA, CCDP, CCNP, CCIE, CCSI, CCIP, the Cisco Systems logo and the CCIE logo are trademarks or registered trademarks of Cisco Systems, Inc. in the United States and certain other countries. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.



Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl